Zam-Nordic Golf Tournament 2013

Golf_2013

Bästa Zam-Nordic golfare!

Jag vill här tacka alla deltagare som var med och spelade 2013 års tävling på Ombergs Golf! Vi hade två mycket trevliga dagar med bra väder, en bana i toppskick och många trevliga människor.

Solklar vinnare blev Fredrik Rusch som spelade otrolig golf!

Under torsdagens middag kom förslag om ändringar gällande Zam-Nordic golftävling. Dessa diskuterades av alla närvarande och eftersom ingen i styrelsen (grundarna av tävlingen) fanns med, beslutade tävlingsdeltagarna att följande gäller fr o m detta år:

  • Om arrangör av Zam-Nordic lyckas vinna, ska denne inte arrangera nästa års tävling.  Arrangörskapet går i stället till andrapristagaren.
  • Tidigare regel, att högsta hcp för herrar ska vara 24, ändras nu till 36. Detta för att alla ska kunna tävla på samma villkor. Banans slope gäller för både poängberäkningen och beräkningen av antal slag netto.

I samband med middagen på torsdagskvällen höll Rolf Skudal ett mycket fint tal till minne av Jacob Storaas. Jacob, som var med och grundade Zam-Nordic, avled den  6 juli, efter en tids sjukdom.

Innan tävlingen fick vi tyvärr besked att Ola och Eva Wennerby inte kunde delta i år, då Ola blivit svårt sjuk i lungcancer. På lördagen fick vi veta att Ola somnade in på fredagskvällen med Eva vid sin sida.

Vi sänder våra varmaste tankar till familjen Storaas och Wennerby som varit trogna deltagare på Zam-Nordic genom åren.

Jag vill avsluta med att önska Fredrik Rusch lycka till med nästa års tävling! Det var riktigt roligt att ordna tävlingen och att få träffa gamla Zambiavänner! På återseende!

Hälsningar, Anders Gustafsson

Resultat-Zam-Nordic-2013

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*